Online læser folk mindre og mindre. Så vi må gøre noget...

Man kan vel godt være lidt grov og sige, at mennesket er blevet mageligt. Især når det kommer til online adfærd.

Folk læser meget sjældent ord for ord på nettet – det sker kun når de virkelig er interesserede i indholdet.

Studier viser at adfærden hos det store flertal normalt er at skimre indhold igennem efter fremhævede nøgleord, genkendelige overskrifter og korte afsnit.

Heldigvis kan vi komme mageligheden til livs med FILM.

Med film kan vi nemlig skabe et letfordøjeligt univers til jeres brand, produkt eller service.

Grunden til at film bare virker er, at film kombinerer alle de andre indholdstyper i et enkelt, hurtigt format – tekst, lyd, billeder og bevægelse.

Produktion af 
visuelt content

Content spiller en afgørende rolle for succesen i din virksomhed.
Det er essentielt, at du får kommunikeret dit budskab eller brand optimalt på tværs af alle platforme.

Budskabet er én ting, mens præsentationen i de rette formater er en anden. Det er her, Checkmate bliver din bedste ven. Vi hjælper dig med at pakke din fortælling, dit budskab eller historie ind i den helt rigtige cellofanpose, så det skaber den bedste resonans og forbindelse til din målgruppe.

One size doesn’t fit all.

Markedsføring skal skræddersyes

Du kender nok de marketingbureauer, som fortæller at man kan smide dit brand eller produkt på en “magisk marketing formel”, og som resultat vælter kunderne ind. Sådan fungerer virkeligheden desværre ikke.

Her hos Checkmate er ret awesome til at opbygge storytelling omkring brands, visuelle identiteter eller produkter – det gør vi bl.a. med billed- og videoproduktion, som altsammen laves in-house. Og det kan desværre ikke laves på samlebånd, men i tæt samarbejde med vores kunder.

Når vi nu er et digitalt bureau, så hjælper vi også med at aktivere det nye content i tværgående kampagner, med henblik på at drive reelle målbare resultater.

Nice to know

Næsten 93% af brands siger, at de har fået nye kunder på grund af video content, lagt ud på deres sociale medier

Lad os da hjælpe dig i gang med det…

Kampagner

Med vores team af kreative hjælper dig med at definere og udføre en strategi, der har til formål nå dine KPI’er. Det kan være at du ønsker at øge brand awareness og engagement eller drive direkte salg. Vi forstår nuancerne af de forskellige platforme og kan derfor vejlede dig med at få skabt det rigtige indhold, der rammer din målgruppe og skiller sig ud i et overfyldt digitalt landskab.

Vi elsker data! Derfor går vi meget op i at få opsat korrekt struktur for din dataindsamling, så vi med analyser kan spore effekten af ​​dine kampagner, og konstant optimere og forfine produktionen for at opnå de bedste mulige resultater. Fra koncept til eksekvering holder vi dig i hånden hele vejen, så vi sikrer, at din kampagne bliver en succes.

Og bare rolig – vi har husket at spritte hænderne af…

Aaah.. Stemninger.

Kommunikation skal også være relaterbar.

Vi er dygtige til at lave packshots, men vi er mindst lige så gode til at skabe content med atmosfære mellem mennesker – med og uden produkter.

Storytelling hjælper modtagerne af indholdet til at kunne sætte sig i situationen, og dermed kunne se sig selv i relation med dit produkt.

Skævhed er det nye shit...

Selv nyhedsbreve kan blive sjove. Det kræver bare, at vi finder den skæve vinkel.

Hos Checkmate sætter vi en ære i at hjælpe med at tænke kreativt, og se nye muligheder i vores kunders marketing.

Målet er, at vi skal skabe mere end bare levende billeder på en skærm. Vi er kreative mennesker, og derfor elsker vi at skabe content, som har STOP-effekt, og som gør dit brand lige så lækkert som et koldt glas meursault på en sommeraften.

The number one form of content. Basta.

Explainers eller talking heads, ja tak

Hvem foretrækker ikke, at klikke “play” og få det forklaret et produkt eller service på en enkel og hurtig måde? Dét er præcist, hvad explainer videoer eller “talking heads”-videoer er. Det er en engagerende og underholdende måde at lære om nye emner, og desuden gør brugen af ​​visuelle samt lyd elementer det lettere at afkode og huske.

Skal du prøve?

Skal vi sætte popcorn over, mens du ringer?

+45 71 7474 26