Vi er et kreativt digitalt bureau

Kreativitet er løsningen.
Hvad er problemet?

I vores verden er kreativitet løsningen på ethvert problem.

Uanset hvilket problem du står med, er det måden du går til det på, der afgør om du får det løst eller ej.

Da problemer er forskellige er løsningerne det også.

For at kunne dele ud af dem, løsningerne, skal man have kreativt overskud. Og så er det jo heldigt, at vi har det.

Vi hjælper virksomheder, på tværs af alle brancher og størrelser – omend det er et nyt website, en visuel identitet eller en knivskarp marketingstrategi og eksekvering, som for alvor skal sætte din virksomhed på landkortet.

Vores agile team består af unge talenter, som alle er cross-skilled inden for kommunikation, grafisk design, UX/UI, kodning og marketing.

Dét vi lever for

En umættelig passion for at skabe genial digital marketing.

Vi er af den opfattelse, at design og udvikling af strategiske digitale produktioner er det FEDESTE i verden. Om det er websites, online marketing, PPC, SEO, visuelle identiteter – så står vi og savler.

Dét vi gør anderledes, end andre dygtige bureauer, er, at vi ved, hvor frustrerende det er, at skulle bruge et digitalt produkt, uden kendskab til hvem, hvad, hvor og hvordan. Det handler i virkeligheden enormt meget om tillid – en tillid vi vægter højt og tager seriøst.

Så hvis du, som kunde, elsker lange og smertefulde processer, med komplekse tekniske og smarte termer, som forvirrer mere end gavner, så er Checkmate med sikkerhed ikke dit digitale bureau.

Vi gør en dyd ud af at holde vores kunder i hånden – men vi lover at give slip, før det bliver pinligt.

Følg med i nogle af de forskellige awards vi modtager for vores arbejde bl.a. Awwwards.

Team Checkmate

Mød dine nye bedstevenner

Hvis vi var dig, så ville vi gerne se, hvilke mærkelige personer der er bag bureauet. Alle kan jo sidde og kalde sig for et digitalt bureau – men kradser man lidt i overfladen, så er det måske et par knallerter i underbukser, som koder fra kælderen. Der kommer vi fra, men i dag sidder vi et par og tyve mærkelige digitale tosser, som glæder sig til at knække dine digitale problemer.

Udforsk lidt af vores arbejde
Lad os slå pjalterne sammen

[email protected]