Checkmate er et kreativt digitalt bureau

Og vi laver kreative delikatesser.

Hvad er et digitalt bureau?

Digitale bureauer gør brug af værktøjer som webanalyser/tracking til at observere og analysere brugeradfærd, med henblik på at øge salget for bureauets kunder.

Vi hjælper med, at skabe et solidt datagrundlag, der sikrer jer en bedre forståelse af jeres kunder og deres behov.

Udover at være ansvarlige for overvågning, tilbyder de fleste digitale bureauer også design, udvikling og oprettelse af online annoncekampagner.

En kampagne kunne f.eks. bruges til at identificere og målrette forskellige budskaber mod bestemte geografiske og demografiske grupper.

Annoncerne kan placeres forskellige steder – dels på andre hjemmesider, på søgemaskiner, i apps, emails m.fl. Hos Checkmate hører dette under “Online Markedsføring“.

Det er let at finde et digitalt bureau.

Den svære del er at finde et bureau, der passer til din virksomhed og lige nøjagtigt de kompetencer, som I ikke selv har internt.

“Niche-bureauer”, hvis vi skal kalde dem det, er derimod typisk mindre i størrelse og mere specialiserede. De vil normalt have et stærkt fokus på et eller et par elementer inden for digital markedsføring.

For eksempel design og udvikling af hjemmesider, samt sociale medier. Mindre virksomheder og dem med et mindre markedsføringsbudget vil oftest overveje et sådant digitalt bureau, hvis de har brug for hjælp med et par af disse områder.

Disse “niche” digitale bureauer, som bliver mere og mere almindelige, er ofte små virksomheder med fokus på en mere personlig og muligvis mere innovativ service.

De er mere tilbøjelige til at have et team af specialister, som omfatter sociale medier, content, analytikere og designspecialister.

Hvorfor Checkmate?

Vi er fag nørder med stort N

Vi hjælper virksomheder, på tværs af alle brancher og størrelser – omend det er et nyt website, en visuel identitet eller en knivskarp marketingstrategi og eksekvering, som for alvor skal sætte din virksomhed på landkortet.

Vores agile team består af unge talenter, som alle er cross-skilled inden for kommunikation, grafisk design, UX/UI, kodning og marketing.

Vi er af den opfattelse, at design og udvikling af strategiske digitale produktioner er det FEDESTE i verden. Om det er websites, online marketing, PPC, SEO, visuelle identiteter – så står vi og savler.

Dét vi gør anderledes, end andre dygtige bureauer, er, at vi ved, hvor frustrerende det er, at skulle bruge et digitalt produkt, uden kendskab til hvem, hvad, hvor og hvordan. Det handler i virkeligheden enormt meget om tillid – en tillid vi vægter højt og tager seriøst.

Så hvis du, som kunde, elsker lange og smertefulde processer, med komplekse tekniske og smarte termer, som forvirrer mere end gavner, så er Checkmate med sikkerhed ikke dit digitale bureau.

Vi gør en dyd ud af at holde vores kunder i hånden – men vi lover at give slip, før det bliver pinligt.

Du kan tjekke vores arbejde ud under cases, hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvad det er vi er dygtige til.

Udforsk gerne lidt cases
Er Checkmate et digitalt bureau for dig?

coffee@checkmate.dk